Staňte se našimi fanoušky na:

Orlovská halda

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
129× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra očistíme a nakrájíme na menší kousky. Kýtu nakrájíme na proužky, osolíme, opepříme, přidáme olivový olej a čili koření. Necháme cca 2 hodiny odležet. Na pánev, kde budeme restovat játra dáme lžíci oleje a na půlměsíčky půl cibule. Mírně orestujeme, přidáme játra, opepříme a restujeme do červena. Nakonec osolíme. Na pánev, kde budeme restovat vepřovou kýtu dáme lžíci oleje, půl cibule a nakonec maso. Zakápneme trochou vody a restujeme pod poklicí, až se voda zredukuje. Z těsta na bramboráčky usmažíme 3 menší placičky. Na talířek dáme první placičku, na ni játra. Přiklopíme druhou placičkou a na ni naložíme vepřové maso. Přikryjeme třetí placičkou, posypeme hrubě sýrem. Celé jídlo obložíme zeleninou. Poznámka: Jídlo, které se dělá u nás v restauraci Magnolia .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

FOTOrecepty |19. února 2013
Lahoda. Odpovědět
zuzi |19. února 2013
ukládám na vyzkoušení, vypadá to moc dobře Odpovědět
betka |12. února 2013
krásná halda Odpovědět
JanaB |12. února 2013
Vypadá to lákavě. Odpovědět
ohen |12. února 2013
nádhera Odpovědět
david.kruml.1 |4. února 2013
šikovný nápad Odpovědět
katy9 |3. února 2013
lákavé, ukládám na vyzkoušení Odpovědět
Yvajs |3. února 2013
zajimavé Odpovědět
alena.bartunkova.180|12. března 2015
Dala bych si, vypadá to pěkně, vyzkouším Odpovědět
petr.helman.5|10. března 2015
Mňam mňam mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!