Staňte se našimi fanoušky na:

Orlovská halda

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
129× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra očistíme a nakrájíme na menší kousky. Kýtu nakrájíme na proužky, osolíme, opepříme, přidáme olivový olej a čili koření. Necháme cca 2 hodiny odležet. Na pánev, kde budeme restovat játra dáme lžíci oleje a na půlměsíčky půl cibule. Mírně orestujeme, přidáme játra, opepříme a restujeme do červena. Nakonec osolíme. Na pánev, kde budeme restovat vepřovou kýtu dáme lžíci oleje, půl cibule a nakonec maso. Zakápneme trochou vody a restujeme pod poklicí, až se voda zredukuje. Z těsta na bramboráčky usmažíme 3 menší placičky. Na talířek dáme první placičku, na ni játra. Přiklopíme druhou placičkou a na ni naložíme vepřové maso. Přikryjeme třetí placičkou, posypeme hrubě sýrem. Celé jídlo obložíme zeleninou. Poznámka: Jídlo, které se dělá u nás v restauraci Magnolia .

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

IVETULIATKO |30. srpna 2013
a potom nemam priberat ked je to mňam,mńam Odpovědět
roxana-zdena |29. srpna 2013
Tak já to tedy zkusím:-) ovšem nepochopím, co dělá tolik mínusů u tak bezvadného fota! Závist? Odpovědět
jana.remkova.7 |22. srpna 2013
Díky lidi!! Vyzkoušejte je to fakt docela jednoduché a moc dobré:-) Odpovědět
M* |22. srpna 2013
to je perfektní Odpovědět
roxana-zdena |9. července 2013
Paráda !!! Odpovědět
Januse |14. června 2013
krásné, bude to dobrota, Odpovědět
Lenny |12. června 2013
famózní dobrota Odpovědět
PetulkaH |11. června 2013
dala bych si hned:-) Odpovědět
pavlinf |7. června 2013
mnamka Odpovědět
honzíček |27. května 2013
supr Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!