Staňte se našimi fanoušky na:

Oravské zelí

Autor receptu: Bagorz (56 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omyté maso nakrájíme na 50g kousky. Slaninu pokrájíme na kostičky, rozškvaříme a zpěníme na ní cibuli, přidáme maso, sůl, papriku, kmín, rozetřený česnek a přikryté dusíme ve vlastní šťávě. Podle potřeby podléváme horkou vodou.V polovině dušení přidáme na nudličky nakrájené zelí(nebo kysané) a přikryté dusíme dále. O něco později přidáme na kostičky nakrájené brambory a na mírném ohni společně dodusíme do měkka. Brambory se nesmí rozvařit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Mendy|23. června 2013
Super! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!