Staňte se našimi fanoušky na:

Opilý hrnec

Autor receptu: svatava.adamova (85 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Tajemství opilého hrnce spočívá v tom, že se snažíte postupně shromažďovat sezonní ovoce. Já mám zatím tady na fotkách a v hrnci jen třšně a jahody, ale za chvilku bude i rybíz a angrešt, takže to bude pak zase o něco lepší. Ovoce které máte si omejete a očistíte a naskládáte do kameninového hrnce s poklicí, pokud už nemáte co skládat zasypete přiměřeně cukrem a zalejete rumem do výšky ovoce, až budete mít další ovoce, opět ho tam doskládáte,malinko posypete cukrem a zase dolejete rumem. Nezapomeňte na důkladné uzavření.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

daramacho |20. července 2013
dobré Odpovědět
svatava.adamova |11. července 2013
není v tom ten rum tolik poznat, pak to spíše chutná jako griotka, sladká a vůbec neštípe :) Odpovědět
Jana.Pulcerová1 |10. července 2013
ovoce mám plnou zahradu, recept je pěkný. Uložím a vyzkouším, - i když nepiju. / Pijí ale jiní / :-))) Díky . Odpovědět
milmach |10. července 2013
dobré Odpovědět
q |10. července 2013
1*** Odpovědět
Lucinka |9. července 2013
Výborné :) Odpovědět
petra.stefanova.7 |9. července 2013
vypadá velmi lákavě Odpovědět
zdenka.r |8. července 2013
ukládám Odpovědět
martinnatr |7. července 2013
uložím Odpovědět
tynkkatynusee.kollarova |7. července 2013
už název zní lákavě :) 1*** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!