Staňte se našimi fanoušky na:

Opečený houskový knedlík

Autor receptu: Michele (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
23× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jak ohřát houskový knedlík druhý den? Místo klasického způsobu můžeme použít i tento. Na pánev nalejeme trochu oleje, když se ohřeje, dáme na na ni i na plátky nakrájený houskový knedlík. Opečeme do zlatova. :-) Knedlík je krásně křupavý a ne rozmáčený. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Mindínek|28. srpna 2013
uloženo Odpovědět
Mindínek|28. srpna 2013
zkoušela jsem to a jen jsem trochu potřela pánvičku olejem a bylo to moc dobré, takové křupavé! :) Odpovědět
Paříž|22. srpna 2013
je tam překlep houskový a ne hoskový :) Odpovědět
Paříž|22. srpna 2013
dobré Odpovědět
Jirka007|13. července 2013
změna dobrá! Odpovědět
šj001|29. června 2013
prima nápad! :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!