Staňte se našimi fanoušky na:

Omeleta s tatarkou

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Sýr nastrouháme na jemno. Vejce rozklepneme do talíře, přidáme špetku soli a vidličkou rozšleháme. Poté přidáme lžíci tatarské omáčky, prošleháme a vmícháme nastrouhaný sýr. Do teflonové pánve dáme lžičku oleje a rozehřejeme. Vlijeme připravené vejce a pomalu opékáme. Omeletu obrátíme a dopečeme z druhé strany. Usmaženou sesuneme na talíř a potřeme sladkým kečupem. Omeletu přehneme na polovinu a povrch potřeme tatarskou omáčkou. Místo tatarské omáčky můžeme použít i plnotučnou hořčici. Povrch bohatě posypeme oloupanou a na drobno nakrájenou cibulí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!