Staňte se našimi fanoušky na:

Omáčka z fazolových lusků

Autor receptu: dajul (250 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(10 hlasů)
Ohodnotit recept
125× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce nasypeme mrazené fazolky, zalijeme vodou, podle chuti osolíme, přidáme 2 lžičky cukru a vaříme doměkka. Měkké ocedíme a fazolky nasekáme na menší kousky. Dáme zpět do vývaru, přilijeme smetanu a uvedeme do varu. Zahustíme moukou, kterou jsmme rozmíchali v trošce vody a krátce povaříme. Dochutíme cukrem, octem a podle chuti dosolíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miri3 |7. března 2013
mámme rádi Odpovědět
roxana-zdena |1. března 2013
Výborné a ještě křehčí jsou žluté lusky! Odpovědět
evca.purkarojc |28. února 2013
Mňam jenže mi to neděláme z vajíčkem ale ztěstovinami nebo bramborovými noky Odpovědět
Šuldeska |26. února 2013
To mám moc ráda. Odpovědět
aťka |23. února 2013
Mňam - fazolky mám v mrazáku- tak to je jasná volba, díky za inspiraci!! Odpovědět
jana.remkova.7 |21. února 2013
Já to mám tak ráda a přítel ne, asi si to udělám sama!! Odpovědět
DAMI |14. února 2013
dobrota Odpovědět
jola |14. února 2013
dělám podobně Odpovědět
jana.kozova|27. července 2015
Uvařila jsem je to dobrota. Odpovědět
Lucie 25|17. března 2014
dobrota mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!