Staňte se našimi fanoušky na:

Omáčka k černé zvěřině

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Slanina s cibulí se rozkrájí na plátky a nechá na másle zpěnit. Pak se přidá mouka a usmaží, přileje se sklenka červeného vína, šťáva z pečené a hovězí polévka (přiměřené množství). Přidá se cukr s roz-strouhanou citrónovou kůrou, nahrubo roztlučené jalovcové bobule a trochu pepře. Vše se svaří, omáčka se procedí a přidá se tolik citrónové šťávy, aby omáčka byla příjemně nakyslé chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!