Staňte se našimi fanoušky na:

Olivové zmrzliny s bílou čokoládovou omáčkou

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 40 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

Zmrzlina s avokádem a zelenými olivami:

Čokoládová zmrzlina s černými olivami:

  • 1 l čokoládové zmrzlina
  • 100 g černých oliv

Čokoládová omáčka:

  • 200 g bílé čokolády
  • 125 ml smetany

Pracovní postup:

  1. V robotu rozmělněte dohladka avokádo s citronovou šťávou. Přidejte zmrzlinu a ještě chvilku zpracovávejte. Promíchejte se zelenými olivami, přesuňte do mrazicí nádoby a zmrazte.
  2. Do čokoládové zmrzliny přidejte černé olivy a směs znovu zmrazte.
  3. Na bílou omáčku za střední teploty pomalu rozpusťte čokoládu se smetanou. Míchejte do zhoustnutí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!