Staňte se našimi fanoušky na:

Ohnivý kotlík

Autor receptu: FOTOrecepty (172 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve si hovězí maso opláchněte pod studenou tekoucí vodou, očistěte je a nakrájejte na menší kostky. Cibule a česnek očistěte a oloupejte. Chilli papričky rozkrojte a očistěte. Vše nasekejte nadrobno a orestujte na oleji. Přidejte na kostky nakrájené maso a ze všech stran je orestujte dozlatova. Potom je zaprašte paprikou, ještě krátce osmahněte a vmíchejte rajský protlak. Přilijte červené víno a hovězí vývar, vložte bobkové listy, vše osolte, opepřete a pozvolna vařte doměkka. Během vaření maso hlídejte a podle potřeby přilévejte vodu. Když je maso úplně měkké, přidejte k němu fazole a na tenké plátky nakrájenou jarní cibulku. Nakonec si pokrm podle chuti osolte a ještě krátce povařte. Servírujte s čerstvým pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michi |8. června 2013
like Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!