Staňte se našimi fanoušky na:

Netradičný kapor

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Kapor ktorý zostal od vianoc v mrazničke, maslo, soľ, korenie, citrón, bazalka Na väčšie kusy alobalu natrieme maslo /trocha/, potom do nich zabalíme posolené a okorenené kúsky kapra a v rozohriatej rúre na mriežke pečieme /asi 20 min/. Medzitým si pripravíme bazalkové alebo citrónové maslo /maslo dôkladne rozotrieme s citrónovou kôrou a trochou šťavy, alebo s bazalkou, urobíme z neho šúlok a v sáčku dáme stuhnúť do chladničky alebo mrazničky /. Porcie kapra otvárame až na tanieri a na rybu kladieme kolieska pripraveného masla. K nemu podávame zemiaky pečené v rúre spolu s kaprom alebo obyčajné uvarené.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |16. května 2016
1+++ Odpovědět
Dědeček Hříbeček |5. června 2014
1*** zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!