Staňte se našimi fanoušky na:

Nepečený rýžový nákyp

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rýži propláchněte ve studené vodě a s 500ml mléka uvařte doměkka. Poté k ní vmíchejte cukr. Ze zbytku mléka, pudinkového prášku a vanilkového cukru uvařte podle návodu na obalu hustý pudink. Polovinu pudinku vmíchejte k měkké rýži, druhou polovinu smíchejte se smetanou. Rýži obložte pokrájenými jahodami a přelijte vanilkovo-smetanovou omáčkou

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kockaviky |1. prosince 2013
to si dám Odpovědět
gwendy |12. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
Linda |10. května 2013
mám ráda Odpovědět
zajdixs |10. května 2013
ukládám, díky Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
mnam Odpovědět
slavuska |6. května 2013
mám ráda Odpovědět
water |6. května 2013
zkusím Odpovědět
Gabrielle |4. května 2013
ten mám ráda Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!