Staňte se našimi fanoušky na:

Naše oblíbená trošku netradiční rajská

Autor receptu: eviti (63 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Dětská strava
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na másle chvilku podusíme nakrájenou cibulku a řapíkatý celer/ ve stejném poměru/, přidáme hladkou mouku a uděláme světlou jíšku. Rozředíme ji vývarem a vložíme do ní všechno nachystané koření a rajský protlak. Vaříme přibližně půl hodiny. Na závěr rajskou omáčku dochutíme solí a cukrem - podle své chuti. Omáčku můžeme rozmixovat - my ji necháváme jen tak - jenom vyndáme koření. Omáčku podáváme s osmaženými kuličkami mletého masa a knedlíkem nebo těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

laetti |24. května 2013
zkusím Odpovědět
K.Vladka|23. listopadu 2016
zajimavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!