Staňte se našimi fanoušky na:

Naše francouzké brambory

Autor receptu: johny (15 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory uvaříme ve slupce do poloměkka, vejce uvaříme natvrdo. Brambory oloupeme a nakrájíme na menší proužky, vejce na kousky. Přidáme nakrájené klobásy a cibuli na kostičky. Oloupaný česnek buď utřeme se solí nebo nakrájíme najemno. Fazole přidáváme buď čerstvé, zmražené, případně z konzervy. Ochutíme solí a pepřem. Promícháme a vložíme do předehřáté trouby a necháme zapéct.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Penelope |8. února 2014
taky děláváme, 1+ Odpovědět
pajunc |1. řijna 2013
děláme je podobně, jsou výborné! Odpovědět
planeta |21. září 2013
super,1+ Odpovědět
pes |9. září 2013
moc dobré Odpovědět
Lenny |8. září 2013
zbožnuju Odpovědět
kuchticek |5. září 2013
fajn Odpovědět
piskotka |5. září 2013
uloženo Odpovědět
Jana 9|29. ledna 2014
fazolky jsem do francouzských brambor nikdy nedávala,vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!