Staňte se našimi fanoušky na:

Naložená krkovička masíčko křehoučké a moc chutné

Autor receptu: Lenny (13 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejdříve si připravíme směs ze 4 rozšlehaných vajíček,majoránky,soli,pepře,prolisovaného česneku a solamylu. Vše je podle každého jak má rád moc česnekové či více majoránky,dle chuti a těstíčko by mělo být zahuštěno solamylem,aby nebylo moc husté a ani moc řídké. Do této směsi namočíme krkovičku,kterou jsem nakrájela na plátky a naklepala(už jsme nesolila,je už obsažena ve směsi). Necháme v ledničce uležet,minimálně jeden den,ale pokud chceme mít masíčko více křehoučké můžeme nechat i více dní,je to více chutnější. Pak pozvolna smažíme na oleji na po obou stranách(či venku grilujeme),podáváme s hranolkami nebo bramborovou kaší s pažitkou,já navíc ještě přidávám volské oka na upečené plátky masa. Je to u nás moc oblíbené jídlo,které je hned pryč. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |18. dubna 2015
1*** Odpovědět
Polda |11. dubna 2015
ukládám Odpovědět
Lenny |10. dubna 2015
u nás moc oblíbené a v sezóně grilování úžasné Odpovědět
Lucinka34 |9. listopadu 2013
1+ super Odpovědět
lubela |10. řijna 2013
dobrota Odpovědět
H-D |1. září 2013
jůů Odpovědět
IVETULIATKO |30. srpna 2013
jejejééééééé Odpovědět
dagos |27. srpna 2013
mňam Odpovědět
q |24. srpna 2013
zkusím Odpovědět
-1 |23. srpna 2013
jojojo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!