Staňte se našimi fanoušky na:

Nákyp z krůtího masa

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Žemle nakrájíme na kostičky, polijeme smetanou, kterou předtím našleháme se žloutky. Přidáme drobně nakrájenou cibuli osmaženou na části tuku. Přidáme malé kousky rajčat, pepř sůl a kostičky masa. Promícháme a spojíme se sněhem z bílků. Směs vsypeme do zapékací mísy, kterou předtím vymažeme tukem, a posypeme strouhankou, proložíme špenátovými listy.Na povrch přidáme kousky tuku. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 40 minut. Podávat můžeme se zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

freya |18. ledna 2013
vypadá to dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!