Staňte se našimi fanoušky na:

Nákyp s ředkvičkami - bio

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupané brambory dáme do vroucí osolené vody a uvaříme je doměkka, Polovinu brambor nakrájíme na plátky a poklademe na dno olejem vymazané zapékací mísy, osolíme. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme na pánvi na oleji, oloupaný česnek prolisujeme. Ředkvičky nastrouháme nebo nakrájíme na tenké nudličky a potom všechno promícháme s mletým masem. Přidáme hořčici, pepř, majoránku a podle chuti osolíme, promícháme. Masovou směs rozetřeme na brambory a zapečeme asi 20 minut na 180°C, občas podlijeme vývarem. Z druhé poloviny brambor připravíme kaši, a dáme jí do zdobičky s širším otvorem, kaší ozdobně nastříkáme masovou směs. Celý nákyp dáme ještě zapéct, dokud kaše trochu nezezlátne.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!