Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládaný Romadur

Autor receptu: Malcher (30 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Romadúr nastrouháme a utřeme s taveným sýrem. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a koření, dobře promícháme. Vložíme do sklenice, zalijeme pivem a uzavřeme. Necháme uležet 3-4 dny v nepříliš teplé místnosti. Pozor, objem se zdvojnásobí, podle množství použijte větší nádobu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

irca.s |3. května 2013
dobrý recept Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!