Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládaný pikantní bůček

Autor receptu: Horalka (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
272× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1kg bůčku bez kosti vaříme se solí, 12 stroužky česneku, 5 bobkovými listy a 5 celými pepři. Připravíme si kašičku z 15 stroužků česneku utřených se solí, pepř, kari, sladká paprika, grilovací koření, špetka chilli a worcester - možno dle chuti doladit. Touto směsí potřeme horký uvařený bůček, zabalíme do alobalu a dáme na 6-7 dnů do lednice uležet. Pak krájíme plátky, je to výborné, pikantní, vyzkoušejte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PetaDomca |6. května 2013
mnam Odpovědět
najkuchtickalenka |6. května 2013
super ukladam Odpovědět
simm |6. května 2013
Vypadá to zajímavě. Možná vyzkouším. :) Odpovědět
kabelitka |5. května 2013
mnamka Odpovědět
josifek |5. května 2013
Jj to můžu. Odpovědět
Sefa |4. května 2013
juuu Odpovědět
mipal |3. května 2013
udělám manželovi ;-) Odpovědět
darina.studenkova.5 |3. května 2013
vyzkouším Odpovědět
cesalky |3. května 2013
Moc dobré :-) Odpovědět
zajdixs |3. května 2013
Nejsem zrovna velký kuchtík, ale koukám, že maso v lednici tak dlouho vydrží a je ještě k snědku :) Super! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!