Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládání zvěřiny do mléka

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Dobře očištěnou a odblaněnou zvěřinu rozdělenou až na kuchyňsky zpracovatelné části zalejeme kyselým nebo sladkým mlékem a uložíme do chladničky na 2 dny. Při této úpravě jsou v mléce naložené kusy masa křehčí. Mylný je však dojem, že se naložením do mléka ze zvěřiny ztratí říjný pach. Je dokázáno, že se tento pach na maso i orgány přenese z povrchu zvířete při jeho stahování a porcování.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

H-D |17. června 2013
dobrá rada Odpovědět
q |17. června 2013
..také jsem si to myslela Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!