Staňte se našimi fanoušky na:

Naháč z Vysočiny

Autor receptu: Barakuda (208 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky kýty řádně naklepeme a osolíme. Plecko pomeleme, přidáme kmín, mletou papriku, osolíme a promícháme se smetanou. Tuto směs rozdělíme na připravené plátky , které stočíme do ruliček. Takto připravené naháče vložíme do tukem vymazaného pekáče. Podlijeme teplým vývarem a pečeme v troubě do měkka. Podáváme s různě upravenými brambory nebo rýží přelité šťávou (kdo chce, může si ji zahustit trochou mouky).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Persefona |27. dubna 2013
vypadá báječně Odpovědět
Rentiér1946 |24. dubna 2013
Takového naháče si dám líbit. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!