Staňte se našimi fanoušky na:

Nadívaný králík

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nádivka: 3 vejce 3 žemle namočené v mléce 50 g másla zelená petrželka pepř sůl Králíka vykostíme, maso nakrájíme na kousky, osolíme a podusíme na tuku s kouskem slaniny a cibulí.Mezitím si připravíme nádivku: Utřeme vejce s máslem a s houskami, přidáme nasekanou petrželku, osolíme, opepříme. Směs promícháme a navršíme ji na zpola podušené maso. Pokropíme tukem a dáme do trouby zapéci dočervena. Podáváme bez příkrmu se zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |11. září 2013
Ten musel být skvělý!!! Odpovědět
liza |8. ledna 2013
taky zkusím, jen co budu mít králíka Odpovědět
evahu |5. ledna 2013
vyzkoušíme, vypadá to dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!