Staňte se našimi fanoušky na:

Mrkvová polévka se žirafou

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

1. Cibuli jemně opečte na másle, aby změkla a zesklovatěla. Přidejte mrkev, zlehka ji osmažte, aby pustila aroma, zalijte ji 300 ml vody a vařte asi dvacet minut, až mrkev úplně změkne. Nechte chvíli zchladnout, osolte podle chuti a vše rozmixujte dohladka. 2. Vraťte polévku do hrnce, vmíchejte do ní většinu smetany a nakonec ji ještě ohřejte – ale už nevařte. 3. Na talířích polévku dozdobte: opečeným chlebem vykrájeným formičkami, pažitkou a zbylou smetanou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!