Staňte se našimi fanoušky na:

Mrkev a pórek na zázvoru s uzeným tofu, jáhly jako příloha

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jáhly (vyloupané proso), propláchneme a vaříme ve dvojnásobném množství vody se špetkou soli 15 minut. Ještě 10 minut necháme na teplé plotýnce dojít. Na oleji osmahneme jemné proužky čerstvého zázvoru, po 1/2 minutě přidáváme kolečka bílé části pórku, hranolky mrkve, dýňová semínka, osolíme a pod pokličkou dusíme 7 minut. Přidáme proužky tofu, prohřejeme. Na konec vmícháme tamari omáčku a můžeme podávat k jáhlům. Posypeme zelenou částí pórku najemno pokrájený, přidáme kvašenou zeleninu a lžičku hořčice.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Penelope |11. září 2013
Skvělý recept! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!