Staňte se našimi fanoušky na:

Moravští vrabci s jemným knedlíkem a zelím

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Bůček vykostíme a nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. Česnek utřeme se solí a pastou maso potřeme. Na lžíci sádla osmažíme lehce nakrájenou cibuli, jen co by zesklovatěla, a přidáme kousky masa. Opečeme společně, podlijeme horkou vodou, posypeme kmínem a dáme péci.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!