Staňte se našimi fanoušky na:

Moravský boršč

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uzené a hovězí maso uvaříme ve vodě, do které jsme přidali koření. Vařené maso vyjmeme a do vývaru dáme vařit na hrubé nudle krájenou zeleninu. Před dovařením zasmahneme světlou jíšku připravenou z mouky a slaniny, přidáme rajský protlak, ochutíme citrónovou šťávou, cukrem a smetanou, zavaříme a do hotové polévky vložíme na kostičky nakrájené vařené maso a na kolečka krájenou vařenou klobásu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hana S |20. května 2014
Nedávno jsem četla komentář jak se někdo rozčiloval nad názvem "Hradecký segedín" dokonce autora nazval "prznitelem". Chtěla bych vědět co by říkal na "Moravský boršč". :-)))) Odpovědět
Georgina |4. prosince 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!