Staňte se našimi fanoušky na:

Moje svíčková omáčka

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájíme si mrkev, petržel, celer na menší kousky. Maso si prošpikujeme slaninou a necháme den odležet v zelenině a olivovém oleji, soli a pepři. Druhý den si dáme na pánvičku slaninu, cibulku a vložíme maso, které necháme zatáhnout, poté vložíme všechnu zeleninu a přidávám i halali a koření - nové koření, pepř, bobkový list, sul. Dáme do trouby a pečeme až je maso měké. Maso vyjmeme a zeleninu rozmixujeme a propasírujeme, já pasiruji i dvakrát. Poté si do skleničky připravíme smetanu, trošku vody, mouku a přidávám i lžičku cukru aby se omáčka nesrazila. Maso nakrájíme na plátky a můžeme podávat. Nejlépe s domácím knedlíkem! Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

anasy |31. května 2013
v olivovém oleji je to maso jen naložené aby změklo, na sádle se to samozřejmě může pak osmažit Odpovědět
david.kruml.1 |8. května 2013
zase olej místo sádla proboha to raději nevařte Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!