Staňte se našimi fanoušky na:

Moje pařížská šlehačka

Autor receptu: Gabrielle (260 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvedené přísady svaříme za stálého míchání, vychladíme za občasného míchání. Uložíme do ledničky na 6 hodin. Před použitím ušleháme do lehké pěny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |21. května 2014
děkuji za tip, 1* Odpovědět
Aidel |15. května 2013
Také dělám :-) Odpovědět
uuu|16. května 2013
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!