Staňte se našimi fanoušky na:

Mléčná rýže (i do domácí pekárny)

Autor receptu: Sarka3 (15 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Dětská strava
Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny suroviny dáme do vyššího hrnce se silným dnem a na mírném plameni za častého míchání vaříme, dokud rýže nezměkne. Dle chuti dosladíme. Lze podávat teplé i studené, s ovocem (čerstvým i kompotovaným),kakaem, skořicí, prostě dle chuti. :) Mléčnou rýži lze připravit i v domácí pekárně na program "Džem", ušetříte spoustu práce.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kockaviky |3. února 2014
Díky za radu, zítra ji udělám. Odpovědět
Sarka3 |3. února 2014
Určitě doporučuji, máte vynikající svačinu prakticky bez práce. Jen bych doporučila nádobu s rýží v pekárně přikrýt alobalem, aby nebylo postříkané víko. Jinak vše, jak je člověk zvyklý. Odpovědět
kockaviky |3. února 2014
Vyzkouším v pekárně Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!