Staňte se našimi fanoušky na:

Milka - jemná buchta

Autor receptu: janaskubal (16 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do mísy vsypeme mouku, cukr a prášek do pečiva a promícháme, přidáme vejce. V kastrůlku si opatrně rozehřejeme máslo dohromady s čokoládou Milkou. Vlijeme do těsta spolu s vodou či mlékem, tak aby vzniklo těsto, které se pomalu rozlévá. Plech vymažeme a vysypeme moukou. Pečeme na 190 stupňů do růžova. Dobrý tip - dochutit můžete nějakou polevou po upečení - nebo přímo do těsta tu a tam pokapat bílým jogurtem, ve kterém jste rozmíchali cukr a citronovou kůru

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jancal |8. řijna 2014
vyzkouším Odpovědět
Lenny |16. června 2013
ukládám,recept se může hodit Odpovědět
PetulkaH |16. června 2013
to je dobrota Odpovědět
tereza.bartova.3 |10. května 2013
Super, vyzkouším Odpovědět
janaskubal |20. dubna 2013
Na fotografii je těsto po chvíli pečení pokapáno jedním malým bílým jogurtem, ve kterém je zamíchána lžíce cukru a citronová kůra. Odpovědět
Sofii |19. dubna 2013
Na fotografii je těsto před pečením pokapáno tím jogurtem? A kolik jogurtu na jednu dávku těsta? Předpokládám, že jeden kelímek je málo.... Odpovědět
Mlsanda|8. června 2013
to musí být lahoda Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!