Staňte se našimi fanoušky na:

Mexické pikantní kuře

Autor receptu: Anna1960 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
81× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso si omyjeme, osušíme a stáhneme kůži. Slaninu nakrájíme na malé kostičky a dáme do kastrolu vyškvařit. Přidáme olej, nakrájenou cibuli a restujeme jí. Dále přidáme česnek, zázvor, nakrájenou chilli papričku a ještě chvilku restujeme. Na základ dáme maso a necháme zatáhnout, osolíme, opepříme, přidáme obě mleté papriky. Podlijeme vývarem, přidáme oba kečupy a necháme dusit. Měkké maso vyndáme, vykostíme. Do omáčky dáme slité fazole, nakrájené papriky, zahustíme, vrátíme obrané maso a necháme provařit. Podle potřeby ještě dosolíme a dopepříme. Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

libuska.chroncova |6. května 2015
Mám dotaz: "Vadí moc, že neměli fazole v chilli nálevu, ale fazole s kukuřicí v chilli omáčce?" Odpovědět
ladislava.jankovska |3. května 2015
Určitě vyzkouším, už teď se mi sbíhají sliny! Odpovědět
libuska.chroncova |19. března 2015
vypadá to svůdně Odpovědět
Januse |16. února 2015
tak toto určitě vyzkouším, lákavé že bych si dala hned Odpovědět
piškot |1. řijna 2014
1+++ Odpovědět
darma |12. června 2014
ukládám Odpovědět
sonizna |6. května 2014
mnam Odpovědět
pes |9. září 2013
dal bych si Odpovědět
sussan |25. června 2013
Skvělé! :) Odpovědět
olma |15. června 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!