Staňte se našimi fanoušky na:

Medvědí česnek do pokrmů

Autor receptu: jola (62 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(12 hlasů)
Ohodnotit recept
56× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Medvědí česnek umyjeme, necháme okapat a osušíme. Nakrájíme na menší kousky, dáme do mixéru, přidáme trošinku oleje a rozmixujeme. Smícháme se solí a zbylým olejem, dáme do sklenice, uzavřeme víčkem a uložíme do lednice. Přidáváme do polévek, pod maso, do slaných závinů, atd.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |30. řijna 2014
miluji medvědí česnek, dělám obdobné, jen nemixuji :-) a pro vás 1+++++ Odpovědět
zdenka.r |5. července 2013
ukládám a vyzkouším Odpovědět
olma |15. června 2013
super Odpovědět
junkie09 |11. května 2013
Doma ho hodně využíváme, ale takovou to úpravu neznam. Děkuji za inspiraci! Odpovědět
miri3 |7. března 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
antonin.vavrik |22. února 2013
Prodávají jej i sušený Odpovědět
zuzi |22. února 2013
dobrý recept Odpovědět
JanaB |10. února 2013
Mám ho ráda, vyzkouším. Odpovědět
betka |6. února 2013
Emar prý všude, jesti najdu vyzkouším. Odpovědět
evahu |4. února 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!