Staňte se našimi fanoušky na:

Medová pikantní krkovička

Autor receptu: HaBo (37 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Postup : 1.Vepřovou krkovičku nakrájíme na silnější plátky a vetřeme obsah sáčku s marinádou „Medová pikantní“ a necháme uležet do druhého dne v chladu. 2.Po uležení plátky masa prudce opečeme na teflonové pánvi, přendáme do prázdného hrnce a podlijeme lehce vývarem. 3.Hrnec přiklopíme a dusíme pod pokličkou cca 45 minut (záleží na stáří vepříka) dokud maso není úplně měkké. 4.Jakmile je maso hotové vyndáme jej z hrnce a šťávu zahustíme dle zvolené přílohy instantní jíškou nebo trochou mouky rozmíchané v trošce vody. 5.Dochutíme pepřem, solí a vložíme pro zjemnění oříšek másla. 6.Podáváme s těstovinami, vařeným bramborem nebo houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |6. června 2013
maso můžu na všechny způsoby Odpovědět
T3r3z |5. června 2013
Super :-) Odpovědět
PF*13 |2. června 2013
hmmmm Odpovědět
honzíček |27. května 2013
mnam Odpovědět
Anna1960 |26. května 2013
krásný kus masa Odpovědět
FOTOrecepty |16. května 2013
Recept určitě zkusím. Odpovědět
odla|12. řijna 2013
taky můžu na všechny způsoby a klidně i bez přílohy :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!