Staňte se našimi fanoušky na:

Matjesové filé v paprikové smetaně

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na kolečna nakrájenou cibuli zlehka osmahneme na oleji s proužky červených a zelených paprikových lusků, posypeme mletou paprikou, zlehka osmahneme a necháme zchladnout. Do tohoto základu přidáme šlehačku, citrónovou šťávu, sůl, pepř, cukr a jemně nakrájená jablka. Touto zálivkou přeléváme menší sousta matjesového filé.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

q |17. června 2013
supeer Odpovědět
H-D |16. června 2013
to bude dobrota Odpovědět
-1 |16. června 2013
ukládám,ryby máme rádi Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!