Staňte se našimi fanoušky na:

Masové kuličky s fazolkami

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso pomeleme v mlýnku na maso. Syrové fazolové lusky očistíme, odkrájíme konce a překrájíme na menší kousky. Mleté maso smícháme s vejci, solí, pepřem, sušenou petrželkou a 2 lžícemi kukuřičného škrobu. Maso promícháme a ze směsi vytvarujeme menší kuličky, které dáme vařit do 1,5 litru vody s bujóny asi na 30 minut. Do vývaru přidáme fazolky a povaříme. Ve 2 dcl vody rozmícháme 2 lžíce krémžské hořčice se 4 lžícemi škrobu a omáčku zahustíme. Povaříme a přidáme nastrouhaný sýr. Omáčku dochutíme cukrem a smetanou. Podáváme s knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ohen |23. června 2013
máme rádi fazolky tak zkusím Odpovědět
Lenny |21. června 2013
recept mě zaujal,vykouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!