Staňte se našimi fanoušky na:

Masová točenice

Autor receptu: Eva52 (17 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Osmažíme nakrájenou cibulku a česnek. Mleté maso smícháme se solí, pepřem, majoránkou, petrželkou, rajským protlakem, opečenou cibulkou a česnekem.
  2. Na plát listového těsta poklademe maso, zabalíme a vytvoříme rolku. Tu podélně rozřízneme na dvě části, které spleteme do copu. Pečeme při 200°C asi 30 min.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |11. srpna 2014
ukládám k vyzkoušení Odpovědět
Alpenrose |11. srpna 2014
????? Odpovědět
ohen |7. února 2013
vypadá to zajímavě, zkusím Odpovědět
biglol |28. ledna 2013
to může být dobré, vyzkouším Odpovědět
DAMI |27. ledna 2013
vykouším Odpovědět
Yvajs |26. ledna 2013
kdo chce pochopí,někdy jsou kolonky zbytečné Odpovědět
+Bábrle+ |26. ledna 2013
Takhle napsaný recept je dost nepřehledný :-(. Asi jste přehlédla, že jsou tu kolonky na igredience. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!