Staňte se našimi fanoušky na:

Masová soljanka

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso uvařit v osolené vodě doměkka a nakrájet, zpěnit na másle nadrobno krájenou cibuli, vmíchat rajčatový protlak, osmahnout a zalít vývarem. Přidat koření a vařit asi 10 minut. Nakrájené okurky spolu s okapanými kapary, olivami a masem dát do polévky. Povařit 5 minut a dochutit solí a lákem z okurek. Do hotové soljanky dát lžíci kysané smetany, plátečky citronu a nítky kopru. Ušetřit čas i energii lze vařením masa v Papinově hrníčku :-).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šmudla|13. února 2014
Vypadá pěkně Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!