Staňte se našimi fanoušky na:

Masová bábovka

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
154× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do formy na bábovku dáme pečící papír. Osolené a opepřené kuřecí maso naskládáme do bábovky. Dále do ní dáme celá vejce, nastrouhaný sýr,několik druhů salámu, pažitku a anglickou slaninu, aby maso nebylo suché. Vrchní vrstva musí být z kuřecího masa, a ještě to zalijeme rozkvedlaným vejcem. Dáme do trouby a pečeme asi 1,5 hodiny při 250°C. POZNÁMKA: Množství záměrně neuvádím, každý si odhadne sám dle velikosti bábovky či jiné formy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

DAMI |27. ledna 2013
krásná, ukládám na vyzkoušení Odpovědět
Uzzi1 |26. ledna 2013
Teda, ta se povedla, to musí být dobrota! Odpovědět
Iness |26. ledna 2013
Tak ta je super, musí být velice dobrá :-) Odpovědět
Marie Belinova|19. řijna 2016
bozi Odpovědět
roman.zahradnik.71|9. ledna 2015
1,5 hodiny 250C, nie je 250C veľa? Nezhorí to? Treba to zakryť alobalom a pred koncom dať zapiecť? Odpovědět
Radek 11|4. listopadu 2014
znám a je to bomba,dají se na to použít různe pečící formy :-)))+++++++++ Odpovědět
Lenka 17|16. května 2014
už se těším až vyzkouším Odpovědět
Sihy|13. dubna 2014
Vyzkouším Odpovědět
hanik29|6. dubna 2014
vyzkouším Odpovědět
BedřichD|3. března 2014
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!