Staňte se našimi fanoušky na:

Maso na kmíně

Autor receptu: snilek21 (32 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

na oleji si osmahneme cibulku, přidáme na kousky nakrájené vepřové maso, osolíme, okmínujeme a mícháme, až maso začně pouštět šťávu. Potom přidáme vývar nebo vodu a necháme dusit cca minut - záleží, jak velké kusy masa máme (v tlakáči to jde rychleji). Jak je maso měkké, zahustíme omáčku moukou, kterou jsme rozkvedlali ve vodě. Povaříme a můžeme podávat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

slavuska |6. května 2013
taky dělám Odpovědět
ohen |4. května 2013
Dělá a dávám dost drceného kmínu Odpovědět
makakela|6. května 2013
taky dělám a je to mnamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!