Staňte se našimi fanoušky na:

Marshcipán

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
31× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bonbony vysypeme na talíř, zakápneme citronouvou šťávou a dáme na 30 vteřin do mikrovlnky rozpustit. Pomalu přidáváme mouč, cukr a propracováváme až se vytvoří hmota hustoty marcipánu množství cukru je orientační, záleží na velikosti lžičky s citronem. Vhodné na potahování, modelování a zdobení dortů a malých zákusků. Dort jsem dělala z Haribáků a hůř se s nimi pracovalo,špatně se mi vyválela hmota, trochu se trhala, ale potřebovala jsem bílou a modrou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucinka |13. srpna 2013
Dort je krásný :) Odpovědět
Teris19 |7. července 2013
krásný Odpovědět
Uzzi1 |18. června 2013
ukládám a vyzkouším, dobrý tip Odpovědět
miri3 |16. června 2013
super Odpovědět
silvie.andrejkova |11. června 2013
tak to hned vyzkouším Odpovědět
Georgina |6. června 2013
dobře podsypat moučkovým cukrem a dá se krásně vyválet naslabo. Odpovědět
martinnatr |6. června 2013
to neznám, nelepí se to moc? Odpovědět
petra.konfrstova |2. června 2013
krásné!! Odpovědět
petra.stefanova.7 |2. června 2013
vypadá moc dobře Odpovědět
zdenka.r |9. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!