Staňte se našimi fanoušky na:

Marinované jehněčí kotlety s chlebovou mátovou omáčkou

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bylinek posekáme a vložíme do hmoždíře, přidáme harmonii chuti, citrónovou šťávu a kůru, olivový olej, víno a stroužky česneku. Vše roztlučeme, vzniklou marinádu vetřeme do masa a necháme marinovat.Na plech naskládáme na plátky nakrájené neoloupané brambory, petržel, mrkev a cibuli, vše zakapeme olivovým olejem a marinádou, nahoru dáme maso a dáme na hodinu péci do trouby. U chleba okrájíme kůrku a vnitřek nakrájíme na drobné kousky. Přidáme posekaný pěkný svazek máty, francouzskou hořčici, olivový olej, sůl, pepř a balsamikový ocet. Vše promícháme a necháme uležet půl hodiny. Tuto omáčku podáváme k pečenému masu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

honzíček |24. května 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!