Staňte se našimi fanoušky na:

Marinovaná makrela s koprovou remuládou

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ryby nakrájíme na filety. Cibuli nakrájíme na drobno. Ocet smícháme se lžičkou soli, cukrem a hořčicí. Mícháme až se cukr rozpustí a přidáme hořčicí. Touto remuládou potřeme ryby a necháme 5 dní marinovat v nádobě s víčkem. Nyní si připravíme koprovou remuládu: všechny ingredience musí být vychlazené. Do mixéru dáme žloutky, šťávu z poloviny citronu, lžičku soli, kari koření, kapary a rozmixujeme. Za stálého mixování postupně přiléváme řepkový olej. Propasírujeme přes husté sítko. Nakonec přidáme nasekaný kopr. Nakonec si připravíme hráškové pyré: rozmražený hrášek rozmixujeme se lžičkou citronové šťávy, vývarem a olivovým olejem. Osolíme. Propasírujeme přes jemné sítko a necháme v lednici ztuhnout. Rybu vyjmeme z remulády a omyjeme. Krátce ji osmahneme. Podáváme s hráškovým pyré potřené remuládou z kopru.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!