Staňte se našimi fanoušky na:

Marcipán

Autor receptu: maka (235 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
40× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mandle spaříme, oloupeme a velmi jemně nakrájíme. Smícháme je s cukrem a přidáme vidličkou napěněný bílek. Třeme, dokud nevznikne vláčná hmota. Je-li řídká, přidáme cukr, v opačném případě ještě trochu bílku. Hotovou hmotu vyválíme do válečku, zabalíme do potravinářské fólie a uchováváme v chladu. Pak z marcipánu podle potřeby a fantazie tvarujeme různé tvary.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

slu |15. srpna 2014
zajímavé Odpovědět
zdenka.r |1. května 2014
vyzkouším Odpovědět
martinnatr |7. července 2013
uložím Odpovědět
PetulkaH |14. června 2013
dělám podobný,super Odpovědět
Linda |14. června 2013
zkusím Odpovědět
maka |6. června 2013
adriana.kohutova - fotka není moje Odpovědět
Mišička |12. května 2013
určitě použiju Odpovědět
water |10. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
PetaDomca |8. května 2013
super Odpovědět
Vlasta78 |8. května 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!