Staňte se našimi fanoušky na:

Mandlový pudink s krokantem

Autor receptu: Bábrle Inka (1285 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kousek alobalu potřeme olejem. Polovinu cukru rozehřejeme a necháme dozlatova zkaramelizovat. Do karamelu vmícháme mandle. Polovinu mandlového krokantu rozetřeme na alobal. Zbylý krokant rozpustíme v 20 ml vroucí vody a krátce povaříme. Potom přidáme 400ml mléka a přivedeme k varu. Zbylé mléko, pudinkový prášek a zbytek cukru rozmícháme dohladka. Vmícháme ke krokantovému mléku a za stálého míchání krátce povaříme. Pudink rozdělíme do 4 misek a necháme vychladnout. Smetanu smícháme s vanilkovým cukrem a ušleháme dotuha. Vychladlý pudink ozdobíme kopečky šlehačky a sušenkami. Posypeme zbylým mandlovým krokantem. Pokud nám zbyde šlehačka podáváme ji zvlášť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!