Staňte se našimi fanoušky na:

Mandlový losos

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Troubu předehřejte na 190°C. Filet důkladně z obou stran osolte a opepřete. Zapékací mísu nebo pekáček, velký tak, aby se tam ryba vešla, vymažte máslem a rybu do něj položte. Poklaďte plátky másla. Mandle, petrželku a nahrubo nastrouhaný ementál promíchejte a pak směs zlehka přitlačte k rybě. Pečte dvacet minut, aby se vytvořila zlatavá krusta.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |2. února 2014
zkusím Odpovědět
Penelope |1. února 2014
mňam Odpovědět
Lenny |18. června 2013
delikatesa Odpovědět
Šuldeska |16. května 2013
Lososa mám velice oblíbeného. Odpovědět
jana.kucerkova.1 |5. května 2013
vyborny Odpovědět
T3r3z |27. března 2013
Skvělý! :-) Odpovědět
vii |26. března 2013
Vypadá krásně. Odpovědět
freya |17. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
veronika.fajlova|14. ledna 2014
miluju lososa...vyzkouším Odpovědět
monies87|19. února 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!