Staňte se našimi fanoušky na:

Maloruský boršč

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omyté maso den před přípravou uvaříme a obereme z kostí. Nakrájíme na kostičky, do vývaru přidáme nakrájenou zeleninu a zelí - vaříme asi 15 minut. Omyté a oloupané brambory nakrájíme na kostičky, přidáme do vývaru, dochutíme bobkovým listem a pepřem, vaříme asi 15 minut. Když zelenina změkne, přidáme rajčatovou šťávu a nakrájené maso a všechno ponecháme na mírném ohni, už nevaříme. Před podáváním dochutíme solí a nasekanými zelenými bylinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

hadicevlcice|4. září 2014
Zeleninku mam rada 1* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!