Staňte se našimi fanoušky na:

Makrela v hořčičné omáčce

Autor receptu: orlíček (133 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Smíchejte máslo, citrónovou šťávu, citrónovou kůru, 2 snítky rozmarýnu, hořčici a petrželku. Do omyté očíštěné makrely vložte plátek citrónu a osolte ji. Dejte na zapékací mísu a potřete marinádou. Na každou makrelu ještě položte snítky rozmarýnu. Pečte v troubě 40-45 minut na 200°C

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |20. září 2015
dobrota Odpovědět
antonin.vavrik |10. března 2013
Škoda, že u nás nikdo ryby nejí. Jen já :-( Odpovědět
kudrnáčmilan|8. července 2013
To je fantastický recept. všem doporučuju. jde tt s každou rybou Odpovědět
jitu3ka|31. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!