Staňte se našimi fanoušky na:

Majonézové housky z domácí pekárny

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V uvedeném pořadí vložíme do pekárny program těsto.Po vykynutí upleteme houstičky potřeme bílkem či rozšlehaným vejcem, posypeme mákem, kmínem nebo sýrem. Troubu zbytečně neotevíráme. Lze připravit i klasicky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |25. února 2014
ukládám Odpovědět
vilemina |24. února 2014
Pekla jsme z droždí (1 kostka na 1 kg mouky), dala 200 g domácí majonézy a dopadly dobře - jen je třeba více osolit, špetka je dost málo. Odpovědět
Georgina |22. července 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!