Staňte se našimi fanoušky na:

Maďarský fazolový salát

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Přes noc namočené fazole uvaříme s jednou bílou cibulí doměkka, slijeme je, dáme do mísy, přidáme olej, ocet, cukr, sůl, pepř, na kolečka nakrájenou 1 červenou a 1 bílou cibuli, promícháme a necháme rozležet. Podáváme s pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |9. září 2014
Červená cibule je využívána zejména pro svou barvu na dekoraci pokrmů. Odpovědět
Alpenrose |8. června 2014
***** Odpovědět
slu |7. června 2014
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!