Staňte se našimi fanoušky na:

Maďarské halušky

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Do prosáté mouky přidáme vejce a tolik vody, aby vzniklo nepříliš husté ani řídké těsto. Propracujeme ho a přes síto s většími otvory protlačujeme do vroucí osolené vody nočky. Podáváme k různě upravenému masu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

q |10. června 2013
neznám,zkusím Odpovědět
dagmar.vrbicka |10. června 2013
zajímavé,halušky miluji,vyzkouším Odpovědět
Martinka |10. června 2013
1+ :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!